Boldogságprogram

Írta: Super User on . Beküldve: Boldogságprogram

Lehet, hogy egy kép erről: ‎egy vagy több ember és ‎, szöveg, amely így szól: „‎Οκιενέι Székesfehérvári II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Bársony István Tagiskolája Sárkeresztes, Arany János บ. 1. részére, amely a Jobb Ûeld Világ Alapítvány által kiírt pályázaton elnyerte a BOLDOG ISKOLA ج.۸ Boldog Iskola metszet 2021/2022 címet. Az intézmény 2021/2022-es tanévben jogosult cím és logó használatára. Azonositószám:1414/2021 14/2021 Bagdi Bella Jobb Ûel Világ Alapítvány elnöke Budapest, 2021. október 29. Jel Veled Viláz Boldogságóra PROGRAM‎”‎‎

2019.június 13.: Ma elkészítettük a "Boldog iskola" pályázatot s beküldtük online felületen. A pályázati előkészületeket Bognárné Fodor Anita tanító néni végezte.

2015. Tavaly szeptemberben csatlakozott osztályom a Boldogságprogramhoz, melyben vállaltuk, hogy minden hónapban 1 tanórán feldolgozunk egy tanulságmesét s megoldjuk az ehhez kapcsolódó feladatot. Volt olyan hónap, amikor a gyerekek elhalmozták egymást figyelemmel és szeretettel, majd rajzolhattak a saját örömnaplónkba, vagy az angyalkás rajzokba felajánlották társaiknak a segítségüket valamiben, de kitűztünk magunk elé rövid majd hosszú távú célokat is. Nagyon hasznosnak találtam, a gyerekek rengeteget tanultak belőle, s a társas kapcsolataik egyre jobbak lettek. Úgy gondolom, pedagógusként fontos feladatunk hangsúlyozni a jó cselekedetek, együttműködés, segítőkészség, csapatszellem fontosságát, és értéket teremteni a gyermekek lelkében mindezzel, s ezért idén is folytatjuk a boldogságórákat!

Bognárné Fodor Anita, a 3. osztály osztályfőnöke