Köszönetnyilvánítások

Írta: Super User on . Beküldve: Köszönetek

Köszönetnyilvánítások

2023. 02.13.

A farsangi tombolából 89200 Ft jött össze. Hálás köszönet a szülői közösségnek és vezetőjének a sok segítségért! Az összeg felhasználásáról a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

2022.04.24.

Lukács Péter szülő, a 4. osztályos Lukács Levente apukája játszóterünkön a kettes mérleghintát teljesen felújította: új gerendát hozott, lefestette, felszerelte a Tankerület által finanszírozott új ülőkéket, fogantyúkat. A négyes mérleghinta gerendája teljesen jó, ezért azt lefestette és arra is felszerelte az új ülőkéket, fogantyúkat. Levente is segített a munkálatokban. Köszönjük nekik!

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri

-Köszönjük mindenkinek, Sárkeresztesen és más településen élőknek is, aki bármely módon segítette a 2017. 03. 18.-i, szombati papírgyűjtést. Ismét nagyon eredményes volt munkánk: 5250 kg papírhulladéktól szabadítottuk meg a települést. Oktató-fejlesztő játékokat fogunk vásárolni, a táblafestés egy részét tudjuk így finanszírozni. A bevétel az iskolai alapítványra fog érkezni majd, a szabályos szerződés szerint.
Külön köszönet a Gigi Kft-nek, a sárkeresztesi önkormányzat férfi foglalkoztatottjainak, a Depónia Kft-nek!

-Köszönjük a Szülői Választmány elnökének és tagjainak az aktív, lelkes szervezőmunkáját az iskolai jótékonysági bál szervezése érdekében. Nagyon eredményes volt. November végén már bővítjük is a játszóteret.

-Köszönjük a sárkeresztesi Figurázó tánccsoportnak és vezetőjének Kiss Gábornak, hogy fellépésükkel tették emlékezetessé az iskolai jótékonysági bálunkat.

-Köszönjük 2. osztályos kislány tanítványunk szülőjének, hogy közreműködésével nyertünk a Hanon Systems Hungary cég pályázatán értékes berendezéseket. Köszönet támogatónknak, a Hanon Systems -nek.
-Köszönjük első osztályos kislány tanulónk szüleinek, hogy számítógéppel támogatták iskolai munkánkat.
-Köszönjük negyedik osztályos fiú tanulónk szüleinek, hogy sok könyvvel bővítették tagiskolai könyvtárunkat.
-Köszönjük Felföldi Ferencnének és Felföldi Ferencnek, hogy sok módon támogatták iskolai rendezvényeinket.
-Köszönjük a sárkeresztesi Református Egyház tagjainak, hogy tanítványaink finom, egészséges almát kaptak bőségesen.

-Köszönjük a Sárkeresztesért Egyesület tagságának, vezetőinek, hogy a szüreti felvonuláson kislány táncos tanítványaink az egyesület ajándékaként 12 új szép táncos szoknyát viselhetnek.
-Köszönjük Zámbó Szilviának, hogy az elmúlt 2 tanévben sok munkát végzett a Szülői Közösség vezetőjeként közös céljaink elérése érdekéban.
-Köszönjük Kirschner Bálint 3. o. tanulónak, hogy ügyesen, önállóan (felnőtt felügyeletével) megjavította játékvárunkat.
-Köszönjük 1. osztályos lány tanulónk édesanyjának, hogy sok dekorációs anyagot hozott a szüreti felvonulásra
-Tisztelt Szülők,Gyerekek, Sárkeresztesi Polgárok, Gigi KFT, Önkormányzatunk Munkatársai, Támogatóink!
Ismételten rengeteget tettünk környezetünk, Sárkeresztes tisztaságáért! A tagiskola közössége nevében hálásan köszönöm!
2 konténert töltöttünk meg! 3840kg+4440kg=8280 kg papírhulladékot fognak általunk s a Depónia KFT korrekt partneri munkája által újrahasznosítani. A bevétel tagiskolai alapítványunk számlájára fog kerülni hamarosan. (Macher Alapítvány a Sárkeresztesi Iskolások Mosolyáért). Játszóterünket szeretnénk szerényen bővíteni.
Nemcsak helyi, hanem más településen lakó tanítványainknak s szüleiknek is köszönjük a segítséget!
-Minden érintettnek köszönjük, hogy tagiskolánk alapítványának ajánlották fel adójuk 1 %-át. 184205 Ft került így alapítványunk számlájára. Játszóterünket szándékozzuk szerényen bővíteni. Külön köszönjük Kovácsné Malomhelyi Andreának, hogy alapítványunk ügyeit intézi.

-Köszönjük Ódor Erika nőiruha-készítőnek, hogy idén is minden 1. osztályos tanulónkat megajándékozta iskolai nyakkendővel.
-Köszönjük 1. osztályos lány tanítványunk szüleinek, hogy fénymásolópapírral támogatták oktatómunkánkat.
-Köszönjük 1. osztályos fiú tanítványunk szüleinek, hogy kivágták az iskola épületét veszélyeztető nagy nyárfát udvarunkon!
-Köszönjük 1. osztályos lány tanítványunk szüleinek, hogy a játszótéri eszközök felújítását megfelelő festékkel segítették!
-Köszönjük 2. osztályos fiú tanítványunk szüleinek, hogy 10 ezer Forint értékben sporteszközöket vásárolhatunk adományuk által!
-Köszönjük 2. osztályos leány tanítványunk szülőjének, hogy sérült játszótéri eszközünket megjavította!
-Köszönjük a nyári diákmunkásoknak lelkiismeretes munkájukat!
-Köszönjük Sárkeresztes község Önkormányzatának az épület belsőfestésének finanszírozását!
-Köszönjük Vincz Gábornak folyamatos, sok éves segítségét!